KOKEMUSASIANTUNTIJUUS

Kirjamme kirjoittajat pitävät kokemusasiantuntijaluentoja omien töidensä ohessa. Aloitamme ensimmäisinä Suomessa kokemusasiantuntijaluennot myös netissä! Luennot sisältävät omakohtaisten tarinoiden lisäksi myös ajantasaista ja asiallista tietoa dissosiaation synnystä, rakenteesta ja hoidosta. Muokkaamme esitysten sisältöä tarpeiden mukaan. Luentomme sopivat esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksiin, lääkärien ja hoitohenkilökunnan koulutuksiin, messuille ja muihin terveysalan tapahtumiin.

LUENTO

Käsittelemme traumatisoitumiseen ja dissosiaatiohäiriöön liittyviä kysymyksiä omien kokemuksiemme pohjalta. Tutustu luennoitsijoihimme täältä.

Hinta
1,5 tunnin kestävän luennon/keskustelutilaisuuden hinta on 100€ + matkakulut.

WEBINAARI

Keväällä 2017 aloitamme luennot myös webinaarien muodossa.

TIEDUSTELE & TILAA

Nimi (vapaaehtoinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti (vapaaehtoinen)

Varmistaaksesi, että et ole automaatti, kirjoita alla näkyvät merkit tekstilaatikkoon.
captcha

Viisi naista, sata elämää -blogi

BLOGI

Kirjan kirjoittajien tarina jatkuu Viisi naista, sata elämää -blogissa (www.dissociation.fi/blogi) Seija Hirstiö, Inari Heikkilä, Kaisa K. ja Anssi Leikola toimivat blogin vakituisina kirjoittajina ja lisäksi julkaisemme vierailevien kirjoittajien tekstejä. Haluaisitko sinä kirjoittaa tekstin kokemusasiantuntijan, läheisen, terapeutin, lääkärin tai hoitajan näkökulmasta? Ota yhteyttä!

SOME

Projektin kuulumiset päivitetään tuoreeltaan facebook-sivuillemme www.facebook.com/viisinaista

Sivulta löydät myös linkkejä mielenterveysaiheisiin uutisiin ja julkaisuihin. Tervetuloa mukaan keskusteluun! @viisinaista -tunnuksella löydät tilimme myös twitteristä ja instagramista.

TÄÄLTÄ SAA KIRJAN!