Vertaisten tapaaminen

Meillä on tällä hetkellä seuraavanlaisia ryhmiä ja yhteisöjä. 

HELSINKI: DISSOPERHE
Löyhä kaveri- ja ystäväpiiri, jossa voi tavata toisia “virallisten vertaistapaamisten” ohella erilaisissa kokoonpanoissa. Seuraa elokuviin, keikoille, kävelylle, teelle ja kahville, leppoisaan yhdessäoloon tahi vakavampiin keskusteluihin. Vastavuoroista ymmärrystä sekä lämmintä sisaruutta ja veljeyttä. Pidetään toisista huolta ja viihdytään muuten vaan yhdessä.

Tapaamisiin pääsee uusien iltojen kautta, joissa tsekataan riittääkö tasapaino rakentavaan ja toisia huomioivaan yhdessäoloon. Aina on riittänyt tähän mennessä.
YHTEYS: juho@dissociation.fi

 

 

 

VERTAISRYHMÄ NETISSÄ:  TRAUMA/DISSOSIAATIO SELVIYTYJILLE, JOTKA OVAT AD/HD&ASPERGER PIIRTEISIÄ
Ryhmässä keskustellaan henkilökohtaisesti, pyritään tutustumaan toisiin ja jaetaan ajatuksia trauma/disso/nepsy elämästä. Ryhmään pääsee ottamalla yhteyttä meilillä meihin.
YHTEYS: yhteys@dissociation.fi

 

 

 

Yhteisöstämme sanottua: INHIMILLINEN KÄSITTELYOTE

"Tuntuu, että fb sivulla ja blogissa on sellainen hyvä fiilis. Jotenkin sellainen rakastava, rakentava, lempeä, ehkä myötätuntoinen. Vaikka puhutaan vaikeista, ikävistä, kamalistakin jutuista, voi siinä olla joku sellainen hyvä fiilis ympärillä, enkä nyt meinaa jotain väkisin väännettyä asioiden vääntämistä aina positiivisiksi. Tämä on ihan muuta, joku sellanen inhimillinen käsittelyote noihin asioihin, että ne saa olla, niistä puhumista ei tarvitse pelätä." -M-

OTA YHTEYTTÄ! 
yhteys@dissociation.fi