Vertaisten tapaaminen

Meillä on tällä hetkellä seuraavanlaisia ryhmiä ja yhteisöjä. 

ONLINE: DISSOSIAATIOHÄIRIÖTÄ KUVAAVAN NÄYTELMÄN KIRJOITTAMINEN
Aloitimme proggiksen kolmen naisen voimin syksyllä 2018. Mukaan mahtuu. Käsikirjoitus valmistuu syksyyn 2019 mennessä. Sen jälkeen tarvitsemme esiintyjiä persoonan osiin (myös videoille), musiikin ja valojen tekijän ja mielellään sponsoreiden etsijän. Ohjaajamme on itse myös trauma- ja dissoselviytyjä.
Esityksen tekeminen yhdessä on vertaistoimintaa parhaimmillaan. Lisätietoja Seija Virvalta.
YHTEYS: seija@dissociation.fi

 

 

 

HELSINKI: DISSOPERHE
Löyhä kaveri- ja ystäväpiiri, jossa voi tavata toisia “virallisten vertaistapaamisten” ohella erilaisissa kokoonpanoissa. Seuraa elokuviin, keikoille, kävelylle, teelle ja kahville, leppoisaan yhdessäoloon tahi vakavampiin keskusteluihin. Vastavuoroista ymmärrystä sekä lämmintä sisaruutta ja veljeyttä. Pidetään toisista huolta ja viihdytään muuten vaan yhdessä.

Tapaamisiin pääsee mukaan Juhon järjestämien uusien iltojen kautta, joissa tsekataan riittääkö tasapaino rakentavaan ja toisia huomioivaan yhdessäoloon. Aina on riittänyt tähän mennessä.
YHTEYS: juho@dissociation.fi

 

 

 

FACEBOOK SULJETTU RYHMÄ: NEUROBIOLOGINEN ERILAISUUS JA TRAUMA/DISSOSIAATIO
Ryhmä laajeni isommaksi facebook ryhmäksi marraskuussa 2018. Pyrimme julkaisemaan dissosiaatioon, traumaan ja neurobiologiseen erilaisuuteen (AD/HD&Asperger) liittyviä tekstejä ja käymään keskenään vertaistuellista keskustelua.

Tärkeintä on, että tulet omana itsenäsi ja kunnioitat muita yhteisöläisiä. Meidän kanssa saat oman äänesi kuuluviin, etkä jää yksin.
Ryhmää ylläpitää blogikirjoittajamme TT sekä Diana Maria.
YHTEYS: Lähetä viesti Facebook sivumme kautta:
https://www.facebook.com/viisinaista/

 

 

 

Yhteisöstämme sanottua: INHIMILLINEN KÄSITTELYOTE

"Tuntuu, että fb sivulla ja blogissa on sellainen hyvä fiilis. Jotenkin sellainen rakastava, rakentava, lempeä, ehkä myötätuntoinen. Vaikka puhutaan vaikeista, ikävistä, kamalistakin jutuista, voi siinä olla joku sellainen hyvä fiilis ympärillä, enkä nyt meinaa jotain väkisin väännettyä asioiden vääntämistä aina positiivisiksi. Tämä on ihan muuta, joku sellanen inhimillinen käsittelyote noihin asioihin, että ne saa olla, niistä puhumista ei tarvitse pelätä." -M-

OTA YHTEYTTÄ! 
yhteys@dissociation.fi